Home Dekbedden Natuur Dekbed

Toont alle 7 resultaten

Een natuur dekbed: Zorgeloos slapen met een natuurlijk dekbed van Cassenz

Een natuur dekbed ivan Cassenz is gemaakt van de mooiste materialen. Merino wol, kameelhaar of kasjmier: er is altijd een model dat perfect bij je past.

Zoek je een dik of dun dekbed? En slaap je liever warm of juist koel? Met de natuurlijke dekbedden van Cassenz maakt dat niet uit, want voor elke slaapwens is er een model. En ondanks de verschillen hebben ze één ding gemeen: de kwaliteit en afwerking is ongeëvenaard.

Vanaf 209,00 incl. btw
Vanaf 290,00 incl. btw
Vanaf 109,00 incl. btw
Vanaf 139,00 incl. btw
Vanaf 82,00 incl. btw
Vanaf 79,00 incl. btw
Vanaf 159,00 incl. btw

Zie ook al onze andere dekbedden.

Met een natuurlijk dekbed van Cassenz telt elke minuut slaap

Goed slapen is belangrijk. We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Slaap je slecht, dan beïnvloedt dit direct je energieniveau en prestaties.

Een goed dekbed en hoofdkussen is van wezenlijk belang voor een gezonde nachtrust. Een geschikt dekbed houdt op de eerste plaats je lichaamstemperatuur vast. Ook moet hij lucht ventileren en vocht absorberen. Dit voorkomt zweten en een klam gevoel.

De natuurlijke dekbedden van Cassenz zijn gemaakt van de mooiste materialen. Zoals: Merino wol, kameelhaar, en kasjmier. De dekbedden zijn stuk voor stuk lichtgewicht, ze heerlijk zacht en prachtig afgewerkt.

Diverse natuurlijke vullingen voor elke slaapwens

Slapen is te belangrijk om op te besparen. Met een natuurlijk dekbed van Cassenz krijg je de best mogelijke nachtrust.

De natuurlijke dekbedden zijn gevuld met Merino wol, kameelhaar en kasjmier. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen. Zachte vezels verwarmen je in de winter en verkoelen je in de zomer. Ook zijn ze sterk isolerend. Ze nemen vocht op tijdens de slaap en laten het verdampen tijdens het luchten.  

Gedetailleerde afwerking geeft dekbed extra cachet

Kwaliteit zit hem in details. Met zijn fijne katoenen tijken en stikwerk stralen de natuurlijke dekbedden van Cassenz kwaliteit uit.

Kwaliteit komt ook tot uiting tijdens het productieproces. Dierenwelzijn en goede arbeidsomstandigheden zijn essentieel. Daarom voldoen de dekbedden aan strenge richtlijnen en eisen. Je slaapt prettig én met een gerust hart.

Slaap beter, langer en comfortabeler met een natuurlijk dekbed van Cassenz. Elke dag opnieuw.