Home Hoofdkussens Latex kussens

Toont alle 3 resultaten

Latex kussen

Met een latex kussen van Cassenz slaap je langer en beter en comfortabeler. Latex is vormvast. Daardoor ondersteunt het kussen je hoofd voortdurend. Ook houdt het kussen zijn ideale vorm vast, waardoor je rustiger slaapt. Je ontspant in een ideale houding en voorkomt nek- en rugklachten.

Vanaf 95,00 incl. btw
Vanaf 129,00 incl. btw
Vanaf 169,00 incl. btw

Latex kussen voor stevigheid en comfort

Kussens zijn er in talloze varianten. Welk kussen het beste bij je past hangt af van je slaaphouding en voorkeuren. Latex is een natuurlijk materiaal, dat bekend staat om zijn stevigheid en comfort.

Een latex hoofdkussen van Cassenz biedt de juiste pasvorm. Tegelijkertijd is hij zacht en ondersteunend. Je ligt comfortabel in de juiste houding. En dwingt je hoofd in een rechte lijn met je ruggengraat. Dit is essentieel voor een goede nachtrust.

Heb je last van huisstofmijt of andere allergieën? Dan is latex een verstandige keuze. Het materiaal is van nature hypoallergeen. Huisstofmijt voelt zich slecht thuis in latex en de kans op allergische reacties is minimaal.

Latex kussen voor rug-, buik- en zijslapers

Ieder mens slaapt op zijn eigen manier. Je slaaphouding is van invloed op je ideale kussen.
Latex is van nature harder dan bijvoorbeeld dons. Daarom is een latex hoofdkussen vooral geschikt voor rug- en zijslapers.

Slaap je op je buik? Bekijk dan onze laagste variant van de latex van 9 cm hoog. Deze belemmeren je ademhaling het minste.

Meer voordelen van een latex hoofdkussen van Cassenz:

Ongekend comfortabel gevoel door speciale inkepingen.
Vormvast, dus de hele nacht dezelfde hoogte.
Ergonomisch gevormd en constant ondersteunend.
Hypoallergeen: bacteriën krijgen geen kans.
Verschillende modellen voor elke slaapstijl.

Gun jezelf een eersteklas nachtrust. Met een latex hoofdkussen van Cassenz.