Home Hoofdkussens

Toont alle 7 resultaten

Hoofdkussen van Cassenz – Slaap beter, dieper en langer

Vrijwel iedereen heeft een hoofdkussen, en slaapt op zijn eigen manier. Daarom zijn er verschillende soorten hoofdkussens.

Slaap je op je zij, dan is een stevig hoofdkussen prettig. Ben je een buikslaper, dan past een dun en zacht kussen beter bij je. En slaap je op je rug, dan is een kussen met een natuurlijke kromming ideaal. Hij ondersteunt je ruggengraat en zorgt voor een natuurlijke houding.

Is je slaap je lief, bezuinig dan niet op een hoofdkussen. Je slaapt er beter, dieper en langer door. Een hoogwaardig kussen maakt echt het verschil tussen goed en slecht slapen.

Vanaf 95,00 incl. btw
Vanaf 129,00 incl. btw
Vanaf 169,00 incl. btw
Vanaf 75,00 incl. btw
Vanaf 145,00 incl. btw
29,95 incl. btw
159,00 incl. btw

Hoofdkussen met jouw ideale hoogte en hardheid

Een hoofdkussen van Cassenz bezorgt je de ideale nachtrust. De latex-modellen zijn gevuld met dons, synthetisch materiaal of een combinatie ervan. Elk materiaal heeft zijn eigen sterke kenmerken. En er is altijd een model dat past bij jouw slaapstijl.

Bij verschillende modellen kun je de hoogte en hardheid zelf bepalen. Zo creëer je een kussen dat volledig bij jou past. Wacht daarom niet langer, en leg je hoofd op een kussen dat het verdient.

Goed hoofdkussen essentieel voor ideale nachtrust

Wist je dat je meer dan 2500 uur per jaar op een hoofdkussen ligt? Dat is meer dan 100 dagen per jaar. Een goed hoofdkussen is daarom essentieel voor voldoende ontspanning.

Slaap je op een verkeerd kussen, dan gaat dit ten koste van je nachtrust. Je ligt te woelen, belemmert je ademhaling en belast je ruggengraat. Dit kan zelfs tot rugklachten leiden.

Vulling hoofdkussen belangrijk voor ondersteuning

Met een hoofdkussen die past bij je slaapstijl rust je beter uit. En krijg je de juiste ondersteuning. De vulling speelt hierbij een belangrijke rol.

De hoofdkussens van Cassenz zijn er in diverse varianten: latex, dons, synthetisch materiaal en specials. Ze zijn stuk voor stuk vormvast, ergonomisch gevormd en bieden constante ondersteuning. Zo weet je zeker dat je optimaal slaapt. Elke nacht opnieuw.