Home Dekbedden

Toont alle 12 resultaten

Dekbed

Met een dekbed van Cassenz slaap je optimaal. Elke nacht opnieuw.

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. Daarom kun je bij Cassenz kiezen uit een breed scala aan dekbedden. Met vullingen van onder andere dons, katoen, wildzijde en natuurlijke materialen.

Het maakt niet uit of je liever warm of koud slaapt. Of de voorkeur geeft aan een dikke of juist een dunne deken. Met een dekbed van Cassenz slaap je optimaal. Elke nacht opnieuw.

Vanaf 209,00 incl. btw
Vanaf 290,00 incl. btw
Vanaf 399,00 incl. btw
Vanaf 155,00 incl. btw
Vanaf 109,00 incl. btw
Vanaf 139,00 incl. btw
Vanaf 269,00 incl. btw
Vanaf 285,00 incl. btw
Vanaf 79,00 incl. btw
Vanaf 179,00 incl. btw
Vanaf 139,00 incl. btw
Vanaf 159,00 incl. btw

Goed dekbed onmisbaar voor een ​​perfecte nachtrust

Een goede nachtrust geeft je energie en laat je beter presteren. Het kiezen van een geschikt dekbed is daarom essentieel.

Het belangrijkste doel van een dekbed is het vasthouden van je lichaamstemperatuur. Een ideaal dekbed beschermt je tegen externe verschillen. Ook moet hij vochtabsorberend zijn. Mensen geven namelijk zo’n halve liter vocht af tijdens hun slaap.

Andere voorwaarden voor een prettige nachtrust zijn: gewicht, ondersteuning en afwerking.
Een zacht en lichtgewicht dekbed slaapt het fijnst. De juiste constructie voorkomt dat de vulling gaat bewegen en ongelijk verdeeld wordt. Dit geldt vooral bij donzen dekbedden.

Met een dekbed Cassenz slaap je beter, dieper en langer

Je nachtrust is te belangrijk om op te besparen. Met een dekbed van Cassenz krijg je de kwaliteit die je verdient. De collectie bestaat uit dekbedden met verschillende vullingen:

Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en voordelen. Er is altijd een dekbed dat past bij jouw wensen en slaapgewoonten.

Dekbed omhelst je lichaam

De dekbedden van Cassenz blinken stuk voor stuk uit in lichtheid, absorptievermogen en afwerking. Zachte vezels houden je lichaam warm, ongeacht de buitentemperatuur. Daarnaast laten ze vochtige lucht door, wat zorgt voor een opmerkelijke isolerende werking.

Een dekbed van Cassenz omhelst als het ware je lichaam. Zo slaap je beter, rustiger en dieper. En sta je altijd verkwikt en energiek op. Dat is de garantie van Cassenz.